Frizeraj — Tim

Petra

Obrazovanje započinje u Obrtničkoj školi za osobne usluge. Polaže majstorski ispit. Uz to završava školu za make-up na Pučkom otvorenom učilištu Profokus. Praktično znanje stječe u frizerskom salonu "Jagoda" u hotelu Laguna (3 godine škole i 6 godina rada).

Radi daljnjeg usavršavanja odlazi na 6 mjeseci u London, u salon "Capris". Usavršavanje nastavlja posjećivanjem seminara: Toni&Guy, Vidal Sassoon, Patrick Cameron… London, Bologna, Slovenija, Prag, Hrvatska… Završila je individualne seminare Welle, Kadusa i Loreala, stručni seminar akademije HOB u Londonu te "Prizmu", geometrijsku školu šišanja Adriana Verdija.

M petra@frizeraj.hr

Marina

Rođena u New Yorku, a odrasla u Šibeniku, Marina je praksu tijekom školovanja u šibenskoj Obrtničkoj školi za osobne usluge odradila u frizerskom salonu Danči iz Šibenika. Nakon školovanja radila je u salonima Estetica i Tomo, a nakon stečenog praktičnog iskustva seli se u Zagreb u potrazi za novim znanjima.

2015. godine pridružuje se Frizeraj timu u kojem unapređuje svoje vještine, znanja i kreativnost. Završila je razne seminare (KEVIN.MURPHY Color.me Advance, Subrina Professional - boje, Kanso Akademija - šišanja), a najviše uživa kada može raditi s bojama!