Frizeraj — Tim

Petra

Obrazovanje započinje u Obrtničkoj školi za osobne usluge. Polaže majstorski ispit. Uz to završava školu za make-up na Pučkom otvorenom učilištu Profokus. Praktično znanje stječe u frizerskom salonu "Jagoda" u hotelu Laguna (3 godine škole i 6 godina rada).

Radi daljnjeg usavršavanja odlazi na 6 mjeseci u London, u salon "Capris". Usavršavanje nastavlja posjećivanjem seminara: Toni&Guy, Vidal Sassoon, Patrick Cameron… London, Bologna, Slovenija, Prag, Hrvatska… Završila je individualne seminare Welle, Kadusa i Loreala, stručni seminar akademije HOB u Londonu te "Prizmu", geometrijsku školu šišanja Adriana Verdija.

M petra@frizeraj.hr

Vanja

Rad započinje u "Xiriusu" u Španskom kod Krune Polondaka. Istovremeno radi i u frizerskom salonu "Jagoda" u hotelu Laguna. Poslije se zapošljava kod Mile Višnjić, gdje ostaje 4 godine. Potom odlazi na profesionalno usavršavanje u Amsterdam, u poznati salon "Housewife on Fire", koji ga šalje na obuku u Rotterdam i Antwerpen. Nakon povratka u Hrvatsku vodi frizerski salon "Antifriz".

Otvaranjem vlastitog "Frizeraja" rad na usavršavanju ne prestaje već se nastavlja posjećivanjem seminara: Toni&Guy, Vidal Sassoon, Patrick Cameron… London, Bologna, Slovenija, Prag, Hrvatska… Završio je individualne seminare Welle i Kadusa, seminar komercijalnog vodenja salona te kod Franka Brormanna usavršio nove tehnike šišanja i bojanja.

M vanja@frizeraj.hr

Tea

Nakon osnovne škole, zbog velike ljubavi prema kosi upisuje prvu privatnu školu za osobne usluge, vlasnika Zdravka Kovača. U njegovu salonu "BBK" počinje i stručnu praksu, a dvije godine poslije, Željna novih znanja, nakratko odlazi u frizerski studio "Glamour" Milene Marčić. Vrača se u "BBK" te surađuje na mnogim revijama uz vodstvo Viktora Drage. Potom je pozivaju u frizerski studio "GO CUT", gdje radi više od četiri godine.

Spremna na nove izazove, pridružuje se timu studija "Frizeraj".

M tea@frizeraj.hr